Tianjin Exxon ventil Co., Ltd fokuserer på design, udvikling, fremstilling og markedsføring af en bred vifte af ventil produkter, der anvendes primært i vandbehandling, elproduktion, Upstream olie & Gas, olieraffinaderier, kemiske & petrokemiske, og papir & papirmasse industrier. Vi tilbyder flere stilarter af gummi foret koncentriske Butterflyventiler, modstandsdygtige siddende Gate ventiler og bløde siddende dobbelt plade tjekke ventiler til at opfylde dine krav. Vi vil gerne hjælpe dig med at vælge den korrekte ventil stil processen betingelser og systembehov af ventilerne.
Vores firma har et registreret fond 10.000.000 RMB og holder en omfattende computer-aided design systemer og sofistikerede computer numerisk udstyr til fremstilling, behandling og testning. Vi er strengt i henhold til den internationale kvalitetssystem standard ISO9001 for produktionen. Vores produkter bestået CE kvalitetskontrolsystem test.
Vi specialiserer os i blød forseglet butterfly ventiler og gate ventiler wafer type, flange type og groove type, som er i vid udstrækning anvendes i råolie, kemiske, naturgas, fødevarer, vandforsyning og andre industriområder.
Ventiler af EXXON er højt værdsat i ind og udland. Selv om der er en skarp konkurrence på markedet i dag, EXXON opnår en stabil og effektiv udvikling bliver guidet af vores administrere princip, der er styret af videnskab & teknologi, garanteret af kvalitet, overholde oprigtighed og målet på fremragende service...
Vi fortsætter i forfølgelsen af topkvalitet, stræber efter at bygge EXXON brand. Være vil stor indsats at opnå fælles fremskridt og udvikling med alle og at skabe en bedre fremtid.